G Suite og Office 365 med ett klikk

Ønsker du å bruke G Suite eller Office 365 for e-post, har vi nå gjort det superenkelt for deg, kun ett klikk er nødvendig, og vips så er alle nødvendige DNS-oppføringer på plass!

Med G Suite fra Google eller Office 365 fra Microsoft, kan du få deres e-post-løsning for e-post på ditt domenenavn, og nå har vi gjort det superenkelt å få på plass nødvendige oppføringer i DNS:

Bare logg på DirectAdmin og klikk på domenet det gjelder, klikk deretter på «MX-records». På den sida har du nå en hendig nedreksmeny hvor du kan velge mellom «Lokal e-post (MinHost)», «G Suite (Google)» eller «Office 365 (Microsoft)», klikk på den du ønsker og så på «Lagre», og vi legger automatisk til alle nødvendige DNS-oppføringer.

G Suite, Office 365 og FastMail med ett klikk

For G Suite legger vi til nødvendige MX-oppføringer og modifiserer din TXT SPF-oppføring ved å legge til «include:_spf.google.com -all» på slutten.

For Office 365 legger vi til nødvendig MX-oppføringer og modifiserer din TXT SPF-oppføring ved å legge til «include:spf.protection.outlook.com -all» på slutten. I tillegg er det ganske mange nødvendige CNAME og SRV-oppføringer som Microsoft krever, og vi legger dem alle inn automatisk for deg!

Den eneste du trenger å gjøre selv, er å logge på hos Google (G Suite) eller Microsoft (Office 365) for å opprette din konto og verifisere domenenavnet ditt.

Oppdatering 29. mai 2019: Vi har nå i tillegg lagt til støtte for FastMail.