Om oss

Med mer enn 10 års erfaring, har MinHost siden lansering mai 2009 (se tweet) fokusert på å utvikle og levere sikrere, raskere og mer stabile tjenester enn andre alternative webhoster, gi support som strekker seg langt utover det mange forventer, og tilpasse tjenester med et brukervennlig grensesnitt, som allikevel inneholder alle avanserte funksjoner du trenger – slik at det skal være raskt og enkelt å bruke både for dem med mindre teknisk innsikt, og for avanserte webutviklere og designere med høye tekniske krav.

Vårt kontrollpanel for webhotell er DirectAdmin (se bilde), som har vært under aktiv utvikling siden 2003, er kjent for å være det mest sikre, raske og brukervennlige kontrollpanelet på markedet, med alle funksjoner du trenger – i tillegg har vi videreutviklet og tilpasset DirectAdmin, for om mulig en enda bedre opplevelse.

DirectAdmin kontrollpanel

Våre servere er plassert i et moderne datasenter i DigiPlex i Oslo, og blir løpende oppdatert, overvåket og tilpasset, er undersolgte og kjører på moderne maskinvare som byttes ut hvert fjerde år, med rene enterprise SSD-disker, og spesialtilpasset for å levere optimal ytelse, uansett hvilket CMS du benytter. Alle PHP-skript caches til enhver tid i RAM med OPcache, pluss en second level cache på SSD-disk som fallback (se bloggpost).

Webhotell leveres med mulighet for å legge til hele 50 domener uten ekstra kostnad, og inneholder svært romslige grenser med 200 GB webplass, 5 millioner inoder, 2 TB månedlig båndbredde, og hele 100 databaser, for ikke å snakke om at vi inkluderer daglig backup på ekstern server med bakcup 48 dager bakover, og gjenoppretter backup for kunder uten å ta noe som helst ekstra betalt.

Vi har ingen skjulte gebyrer og alle prisene er inkludert moms. Hos oss betaler du ikke ekstra for slikt som ekstra domener, TLS-sertifikater, backup, hjelp fra support, eller annet du kan tenke deg, men kun fast pris for Webhotell pluss, og eventuelt WordPress drift og årsavgift for domenenavn.