Vi tilbyr nå .CO-domener

Som første(?) norske webhost tilbyr MinHost nå .CO-domener. Som vanlig får nye kunder domenet gratis sammen med en av våre webhotellpakker, mens eksisterende kunder kan registrere .CO-domener til sitt webhotell for kun 200 kroner i året!

.CO er opprinnelig toppnivådomenet til Colombia (akkurat som .NO er toppnivådomenet til Norge), men åpnet 20. juli opp for alle, det være seg privatpersoner eller bedrifter, nordmenn eller kinesere – .CO er helt uten restriksjoner, akkurat som .COM. Les mer på .CO sin offisielle hjemmeside.

Hvorvidt .CO blir et populært toppnivådomene, gjenstår selvfølgelig å se, men mange tror det. For hva er vel bedre enn et .COM-domene uten M? Er ditt drømmedomene opptatt under .COM, burde derfor .CO være et godt alternativ!

I skrivende stund er det på verdensbasis kun registrert litt over et par hundre tusen .CO-domener, og det er først til mølla prinsippet som gjelder, så her burde det fortsatt være mange gode navn å velge mellom!

Velger du i tillegg et norsk navn, burde det virkelig være store sjanser, for vi har enda ikke funnet en eneste annen norsk webhost som tilbyr registrering av .CO-domener – men de får vel «fingeren ut» når de kommer hjem fra ferie! 🙂

Er du enda ikke kunde hos MinHost, minner vi om at du får det første domenet gratis sammen med ditt webhotell, og at dette gjelder alle toppnivådomenene vi tilbyr. Bruk først vårt domenesøk til å finne ledige .CO-domener, bestill så webhotell herfra og få ditt .CO-domene gratis!

Er du allerede kunde kan du registrere .CO-domener for kun 200 kroner i året, og bruke dem på ditt eksisterende webhotell hos oss. Bruk først vårt domenesøk til å finne ledige .CO-domener, logg deg deretter inn i kundesenteret og velg «Domener» og «Bestill flere domener».

Tips: Er du litt kreativ, burde du kunne sette sammen artige kombinasjoner med .CO, som blan.co, som forvørig er ledig i skrivende stund, så er du rask kan blan.co bli ditt domene!