Enda litt bedre ytelse med PHP 7.1.x

Mandag 30. oktober mellom klokken 03:00 og 06:00 oppgraderer vi PHP fra versjon 7.0.x til 7.1.x, kort etter arbeidet er ferdig, informerer vi om det på twitter.com/minhost

For at våre kunder skal unngå problemer med sine nettsteder etter oppgraderingen, er det viktig at alle passser på å oppgradere sine CMS, som for eksempel WordPress, Drupal og Joomla til nyeste versjon. Det er også like viktig at alle utvidelser, moduler og temaer er nyeste versjon.

For dere som har egenutviklet PHP-kode på deres nettsider, er det viktig at dere sjekker listen over «Backward incompatible changes» hos PHP.net.

Selv om ytelsen ikke øker like drastisk som ved forrige oppgradering fra PHP 5.6.x til PHP 7.0.x, så er ytelsen til PHP 7.1.x allikevel blitt enda bedre. Liker du slike tester, kan denne artikkelen være artig lesing: PHP 7.1 vs. 7.0 performance benchmarks with Symfony.

Oppdatering 30. oktober 2017: PHP er nå oppgradert til versjon 7.1.11, enjoy! 🙂